Billig hundförsäkring

 Vilken är den billigaste hundförsäkringen?

Det finns ingen försäkring som är bäst för alla hundar utan det krävs att man jämför flera bolag och bestämmer vad som är viktigt just för dig och din hund när du ska välja bolag. Du vill förmodligen hitta det bolag som ger dig mest valuta för den lägsta kostnaden. När din hund skadar sig eller blir sjuk så vill du kunna ge din vän den bästa tänkbara vården utan att bli ruinerad.

Allvarliga skador eller sjukdomar kan dyka upp när man minst anar det och då är det väldigt bra att ha något som hjälper till att kraftigt reducera kostnaderna. En räkning från en djursjukhusvistelse kan snabbt bli väldigt dyr , så det är verkligen klokt att lägga ner lite tid på att läsa igenom försäkringsvillkoren och inte glömma bort att även ta del av vad försäkringen har för några undantag.

Vad kostar  då en billig hundförsäkring?

Vill du endast har en enkel bas försäkring så kan du hitta bolag som kostar från ca 70kr per månad, men ska du ha en billig och bra försäkring så får du nog räkna med att betala från 150kr per månad. Ett bolag som har vunnit i konsumenternas.se stora jämförelse är nya Bought By Many som har hundförsäkringar som är enkla att förstår och att teckna. Hos detta bolag kommer du troligtvis finna den bästa lösningen för dig och din valp. Det som var av största vikt i konsumenternas.se oberoende test var dessa 5  punkter :

  • Veterinärvårdsbelopp
  • Självrisker
  • Livförsäkring
  • Begränsningar – livförsäkring
  • Begränsningar – veterinärvård

Fundera du även på att se över kostnaderna för dina andra försäkringar så kan du spara mycket pengar om du flytta alla dina försäkringar till ett gemensamt bolag och då kanske det kan vara billigare att välja Moderna Försäkringar som har fördelaktiga mängd rabatter. På start sidan kan du läsa mer om billiga hundförsäkringar

tänk på att även kolla igenom din försäkring när du får ett nytt årsbesked ofta smyghöjer dom årspremien eller ändra villkoren. Det går att spara ganska mycket pengar på en hundförsäkring om man lägger ner lite tid och energi. Tänk på att en av dom större skillnaderna på kostnaden är vilken hundras du väljer så välj hundras med omtanke. En frisk ras är mycket billigare att teckna en för säkring för. En annan relativt stor utgift för hundägare är hundfoder, en mindre hund äter såklart mindre och är billigare att utfodra. När du har valt hundförsäkring kan det vare smart att även se över dina övriga försäkringar, samlar du dessa på samma bolag så kan du spara en ghel del pengar.